Domovská stránka » Jito spustila airdrop 100 miliónov JTO tokenov pre svoju Solana DeFi komunitu

Jito spustila airdrop 100 miliónov JTO tokenov pre svoju Solana DeFi komunitu

od Lukáš Rezník

Jito spustilo airdrop 100 miliónov JTO tokenov

Jito, platforma pre decentralizované financie (DeFi) založená na Solane, spustila airdrop 100 miliónov JTO tokenov pre svojich členov komunity. Airdrop zahŕňa širokú škálu účastníkov v rámci ekosystému Jito, vrátane držiteľov JitoSOL, Solana validátorov, ktorí sú súčasťou klientov Jito Solana MEV, a používateľov služieb Jito MEV. Nadácia Jito, založená na Kajmanských ostrovoch, dohliada na tento proces a zabezpečuje spravodlivé a transparentné rozdelenie svojej komunity.

Jito predstavilo svoj nový governance token, JTO

Jito predstavilo aj svoj nový governance token, JTO, ktorý umožňuje používateľom správu Solana DeFi. Airdrop sa začal vo štvrtok tohto týždňa . Token JTO bude mať celkovú zásobu 1 miliardy, pričom 10% z nich bude airdropovaných používateľom, ktorí prispeli k rozvoju siete Jito v priebehu času. Nadácia si ponechá 250 miliónov tokenov JTO, z čoho 162 miliónov bude pridelených investorom a zvyšok bude venovaný jadrovým prispievateľom, rozvoju ekosystému a ďalším komunitným iniciatívam.

Nadácia urobila kritický snapshot 25. novembra

Nadácia urobila kritický snapshot 25. novembra, ktorý bude slúžiť ako základ pre airdrop, zohľadňujúci aktivitu používateľov do tohto dátumu. Jito však ešte nezverejnil konkrétny časový rámec pre dokončenie airdropu.

Jito sa rozhodlo pre airdrop v súvislosti s podobnými stratégiami iných Solana protokolov

Jito sa rozhodlo pre airdrop v súvislosti s podobnými stratégiami iných Solana protokolov. Napríklad sieť Pyth nedávno uskutočnila svoj airdrop, ktorý bol svedkom robustného počiatočného trhového kapitalizácie pre svoj PYTH token. Tieto udalosti zdôrazňujú dynamickú a neustále sa meniacu povahu DeFi priestoru na Solana blockchain-e, pričom governance tokeny sa stávajú štandardným nástrojom na podporu zapojenia komunity a rastu platformy.

Ak máte nejaké názory alebo komentáre, neváhajte ich zdieľať nižšie!

 

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár