Domovská stránka » Litecoin teraz akceptovaný pre platby v Microsofte

Litecoin teraz akceptovaný pre platby v Microsofte

od Július Šimon

Litecoin teraz prijímaný v Microsofte

Spoločnosť BitPay oznámila, že držitelia Litecoinu môžu teraz do svojich Microsoft účtov pridávať svoje LTC mince. Kryptomeny sa stávajú čoraz populárnejšími, keďže viac podnikov prijíma platby v rôznych kryptomenách, vrátane Litecoinu. BitPay podporuje okrem Litecoinu aj iné kryptomeny, ako sú Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dogecoin, Shiba Inu, XRP, Dai, Binance USD, USD Coin, Wrapped Bitcoin, Pax Dollar a Gemini Dollar.

Litecoin na aukciách Mecum

V novembri oznámil BitPay, že Litecoin je teraz akceptovaný na aukciách Mecum, ktoré od roku 1988 predávajú zbierateľské autá, historické / starožitné motocykle a cestne umenie . Tím Litecoinu oznámil, že sieť LTC spracovala za posledný mesiac šesť miliónov transakcií, čo odráža rast siete. Počet aktívnych jedinečných adries na sieti tiež dosiahol v novembri 6,3 milióna. Podľa údajov IntoTheBlock dosiahli celkové adresy Litecoinu s rovnováhou nový rekord 9,28 milióna.

 

Litecoin ako alternatíva k tradičným platobným metódam

V súčasnosti sa kryptomeny stávajú čoraz populárnejšími a ich prijatie pre platby sa rozširuje do rôznych oblastí. Litecoin je jednou z kryptomien, ktoré sa stávajú čoraz populárnejšími. Vzhľadom na to, že viac podnikov prijíma platby v rôznych kryptomenách, vrátane Litecoinu, môže byť Litecoin pre niektorých používateľov atraktívnou alternatívou k tradičným platobným metódam.

Ak máte nejaké názory alebo skúsenosti s používaním Litecoinu alebo iných kryptomien na platby, neváhajte nám napísať do komentárov nižšie.

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár