Domovská stránka » FIFA uvádza na trh FIFA+ Collect: Exkluzívne digitálne zberateľské predmety s výhodami lístkov na majstrovstvá sveta

FIFA uvádza na trh FIFA+ Collect: Exkluzívne digitálne zberateľské predmety s výhodami lístkov na majstrovstvá sveta

od Lukáš Rezník

 

FIFA expanduje do priestoru NFT s Modex Partnership

V rámci transformačného kroku sa FIFA pustila na rozvíjajúci sa trh NFT odhalením svojej platformy „FIFA+ Collect“, priekopníckej iniciatívy v spolupráci s technologickou spoločnosťou Modex. Tento podnik predstavuje významný prienik do digitálnych aktív a poskytuje fanúšikom výnimočnú príležitosť získať zberateľské predmety priamo spojené s najobľúbenejším športom na svete.

FIFA+ Collect Kickings Off so zberateľskými predmetmi z MS klubov

Prvá kolekcia NFT od FIFA prostredníctvom FIFA+ Collect“ ponúka nadšencom nielen digitálne memorabílie, ale aj potenciál vyhrať lístky na 26. finále Svetového pohára FIFA. Prvá várka obsahuje 100 exkluzívnych digitálnych zberateľských predmetov, ktoré budú vydané 15. decembra, čo je dátum, ktorý si zarytí futbaloví fanúšikovia a zberatelia poznačia do svojich kalendárov.

Generálny riaditeľ spoločnosti Modex Francesco Abbate vyjadril nadšenie z projektu a poznamenal, že pozdvihuje angažovanosť fanúšikov do nových výšin, najmä vďaka zberateľským predmetom, ktoré ponúkajú hmatateľné odmeny za zápasy FIFA a bezprecedentný prístup k 26. finále Svetového pohára FIFA.

So začiatkom Majstrovstiev sveta klubov FIFA v Jeddahu v Saudskej Arábii bude odhalená širšia škála digitálnych zberateľských predmetov, ktoré umožnia fanúšikom zachytiť a vlastniť kľúčové momenty z podujatia.

Prechod na polygónovú sieť pre rozšírenú NFT razbu

Strategickým odklonom od svojej pôvodnej blockchainovej platformy Algorand si FIFA vybrala sieť Polygon ako svoj nový základ pre razbu NFT. Tento krok znamená záväzok FIFA osvojiť si špičkové technológie blockchainu pre svoje snahy o NFT. Modex ohlásil svoju spoluprácu s FIFA na sociálnych médiách, čo znamená, že ich spoločný cieľ je priniesť nový rozmer digitálnym zberateľským predmetom prostredníctvom platformy OpenSea, ktorú využívajú laboratóriá Polygonu.

19. decembra sa do siete Polygon dostane rozsiahlejšia sada 900 digitálnych zberateľských predmetov, ktoré sa neskôr objavia na trhu OpenSea, kde si ich fanúšikovia môžu kúpiť.

Fanúšikovia po celom svete prijímajú digitálne zberateľské predmety FIFA+

Romy Gai, hlavná obchodná riaditeľka FIFA, vyjadrila globálne nadšenie pre platformu FIFA+ Collect, ktorá sa od svojho vzniku teší obrovskej popularite. Platforma nielenže transformuje spôsob, akým sa fanúšikovia zapájajú do futbalu, ale zohráva aj kľúčovú úlohu pri rozširovaní trhu digitálnych zberateľských predmetov. Gaiov príbeh vykreslil obraz budúcnosti bohatej s rôznymi digitálnymi zberateľskými predmetmi, čím podporil nové a intímne spojenie medzi fanúšikmi a športom.

Demokratizácia vlastníctva futbalovej histórie

FIFA, ktorá si uvedomuje vyvíjajúce sa prostredie futbalových fanúšikov s túžbou po inovatívnej interakcii, zareagovala sprístupnením svojich digitálnych zberateľských predmetov všetkým fanúšikom, čím efektívne demokratizovala vlastníctvo histórie majstrovstiev sveta. FIFA+ Collect bola vytvorená ako inkluzívne a cenovo dostupné trhovisko, ktoré umožňuje fanúšikom podieľať sa na nezabudnuteľných zážitkoch z hry – a poskytuje im podiel na dedičstve majstrovstiev sveta.

Zatiaľ čo na trhu v súčasnosti chýba sekundárna obchodná platforma, pripravujú sa plány na jej otvorenie, čo ponúka budúci prísľub rozšíreného zapojenia fanúšikov.

Pokračujúce prijímanie krypto sféry od FIFA

Predtým sa FIFA dostala na titulky vďaka partnerstvu s Crypto.com, ktorá sa stala exkluzívnym sponzorom platformy na obchodovanie s kryptomenami pre Majstrovstvá sveta v Katare 2022. Táto spolupráca naznačila rastúci záujem a investície FIFA do prieniku športu a technológie kryptomien.

Pozývame vás, aby ste sa podelili o svoje myšlienky a reakcie na tento pozoruhodný vývoj vo svete futbalu a digitálnych zberateľských predmetov. Ako to podľa vás ovplyvní budúcnosť zapájania fanúšikov a spomienkových predmetov? Komentujte nižšie a rozprúdime živú diskusiu.

 

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár