Domovská stránka » Worldcoin posilňuje prítomnosť v Latinskej Amerike s Argentínou ako regionálnym centrom

Worldcoin posilňuje prítomnosť v Latinskej Amerike s Argentínou ako regionálnym centrom

od Lukáš Rezník

Worldcoin posilňuje svoju pozíciu v Latinskej Amerike

V asertívnom kroku na upevnenie svojej prítomnosti na latinskoamerickom trhu spoločnosť World coin vyhlásila Argentínu za svoj nový prevádzkový uzol pre región. Ambiciózna expanzia bude zahŕňať zavedenie kancelárií s technológiou skenovania dúhovky v celej Argentíne.

Expanzia a prenikanie na argentínsky trh

Worldcoin, operujúci pod menovým symbolom WLD, sa rozhodol posilniť svoje postavenie v Latinskej Amerike vymenovaním Argentíny za svoje centrum prevádzky. Po produktívnych diskusiách so zástupcami vlády a prezidentom Javierom Mileim z Argentíny bol predstavený strategický plán na zriadenie viac ako 50 kancelárií vo viac ako 10 hlavných argentínskych mestách.

Tieto stretnutia v Buenos Aires boli kľúčové pre uvoľnenie cesty k robustnej expanzii. Spoločnosť púta pozornosť argentínskej populácie, keď za 10 mesiacov zaregistrovala dúhovky viac ako 500 000 občanov. Napriek zmiešaným reakciám politikov a regulačných orgánov, záujem o Worldcoin zo strany Argentíny bol značný. Pred ich centrami sa tvorili rady a objavil sa aj neformálny obchod medzi miestnymi obyvateľmi, ktorí si navzájom vymieňali WLD za fiat meny za zľavnenú cenu.

Výber Argentíny ako stredobodu

Určenie Argentíny za strategické latinskoamerické centrum po kľúčových interakciách s prezidentom Mileim v Kalifornii viedlo Worldcoin k zúženiu svojho regionálneho zamerania. Martín Mazza, zástupca spoločnosti Tools for Humanity, prevádzkovateľa Worldcoin, vyzdvihol Argentínu pre jej technologickú adaptabilitu a bohatý zdroj kvalifikovaných odborníkov. Buenos Aires sa podľa Mazzu premení na „regionálne centrum“, ktoré bude podporovať adopciu umelej inteligencie a finančnú inklúziu.

Toto zameranie sa na Argentínu nielenže zdôrazňuje potenciál krajiny v oblasti technológií a umelej inteligencie, ale tiež odráža strategickú váhu Latinskej Ameriky v rastovom modeli Worldcoin. Spoločnosť Worldcoin vidí tento vývoj v Argentíne ako odrazový mostík pre ďalšiu expanziu do iných krajín regiónu vrátane Čile, Peru, Kolumbie a Mexika, pričom Mexiko je centrom pozornosti od júla 2023.

Stratégia spoločnosti zdôrazňuje jej odhodlanie zintenzívniť spoluprácu s argentínskou komunitou, čím sa posilní využívanie umelej inteligencie a podpora finančnej inklúzie v miestnom prostredí.

Vďaka týmto koordinovaným úsiliam sa zdá, že Worldcoin zrýchľuje svoju globálnu trajektóriu s cieľom prilákať viac krajín Latinskej Ameriky k svojim kryptomenovým a blockchainovým snahám.

Pozývame vás, aby ste sa zapojili do diskusie o expanzii Worldcoinu do Argentíny a jej širších dôsledkoch pre región LATAM v oblasti kryptomeny. Ako si myslíte, že tento strategický krok ovplyvní cenu Worldcoinu? Podeľte sa o svoje pohľady nižšie.

 

 

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár