Domovská stránka » Spoločnosť Sony vstupuje na trh s kryptomenami spustením burzy S.BLOX v Japonsku

Spoločnosť Sony vstupuje na trh s kryptomenami spustením burzy S.BLOX v Japonsku

od Július Šimon

Spoločnosť Sony vstupuje na trh s kryptomenami s burzou S.BLOX v Japonsku

Skupina Sony robí významné kroky na trhu s kryptomenami. Pripravená je na uvedenie vlastnej kryptoburzy S.BLOX v Japonsku, krajine známej svojimi progresívnymi reguláciami kryptomien a vysokou mierou zapojenia trhu. Akvizíciou lokálnej dcérskej spoločnosti Amber Group, konkrétne Amber Japan, ktorá kedysi bola DeCurret, sa spoločnosť Sony dostáva do pozície rozšíriť svoju ponuku v oblasti digitálnych aktív.

Od elektroniky ku kryptomenám: Strategický vývoj spoločnosti Sony

Podobne ako svoj historický rastový trend z priekopníka elektroniky na mediálneho giganta prostredníctvom akvizícií ako CBS Records a pod., sa skupina Sony chystá opäť transformovať svoje podnikanie vstupom do sveta kryptomien. Akvizícia spoločnosti Amber Japan a vývoj S.BLOX naznačujú zámer spoločnosti Sony významne preniknúť na trh s Bitcoinom a kryptomenami.

Využitím existujúcej infraštruktúry spoločnosti Amber Japan a jej premenovaním na S.BLOX chce Sony zúročiť svoju silnú celosvetovú značku. Toto je v súlade s širším trendom veľkých korporácií, ktoré integrujú kryptomeny do svojich obchodných modelov, čo signalizuje posun smerom k všeobecnému prijatiu digitálnych aktív.

Budúcnosť Sony S.BLOX: Používateľský zážitok a integrácia blockchainu

S.BLOX sa chce odlíšiť vylepšeným používateľským rozhraním a mobilnou aplikáciou navrhnutou tak, aby poskytovala špičkový používateľský zážitok, hoci presný dátum uvedenia na trh zatiaľ nie je známy. Okrem vývoja užívateľsky prívetivej obchodnej platformy je burza S.BLOX súčasťou širšej Web3 vízie spoločnosti Sony. V spolupráci so spoločnosťou Startale Labs sa Sony tiež púšťa do budovania vlastnej verejnej blockchamovej siete s cieľom vytvárať dodatočnú hodnotu v iných odvetviach svojho podnikania.

Vznik S.BLOX je výsledkom spolupráce. Sota Watanabe, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Startale Labs, nedávno zverejnil zapojenie externého riaditeľa zo Startale do riadenia novej kryptoburzy.

Inovatívne aplikácie: Super-zameniteľné tokeny spoločnosti Sony

Popri burzových službách spoločnosť Sony skúma aj inovatívne aplikácie v kryptosfére, ako napríklad minulý rok podaný patent na „super zameniteľné tokeny“, ktorý môže spôsobiť revolúciu v používaní aktív v hre. Tento kreatívny prístup k nezastupiteľným tokenom (NFT) naznačuje plány spoločnosti Sony spojiť obchodovateľnosť s digitálnymi aktívami s rozsiahlym dosahom ich herných a elektronických divízií.

Ako spoločnosť Sony napreduje so svojou novo razenou kryptoburzou, zdá sa, že konvergencia ctihodných značiek a špičková technológia nanovo definuje prostredie digitálnych mien, hier a online transakcií. Keďže opona na S.BLOXe sa ešte len zdvihne, technická a zábavná komunita netrpezlivo očakáva ďalší krok spoločnosti Sony v tomto dynamickom sektore.

Pozývame čitateľov, aby sa podelili o svoje myšlienky a očakávania týkajúce sa úsilia spoločnosti Sony o kryptoburze nižšie.

 

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár