Domovská stránka » Bitstamp Partneruje so Stripe na Zlepšení Prístupu ku Cenným Kryptomienam v Európe

Bitstamp Partneruje so Stripe na Zlepšení Prístupu ku Cenným Kryptomienam v Európe

od Lukáš Rezník

Bitstamp Integruje Stripeovo Riešenie pre Kryptomeny na Rozšírenie Európskeho Trhu

Bitstamp, popredná burza kryptomien, uzavrela strategické partnerstvo s fintech gigantmi Stripe, aby zabezpečila jednoduchší prístup k cenným kryptomenám ako Bitcoin pre spotrebiteľov po celej Európe. Tento krok je súčasťou ich snáh o zjednodušenie procesu nákupu kryptomien a zlepšenie integrácie kryptomien do každodenných transakcií pre európskych užívateľov.

Stripe a Bitstamp Robia Kryptomeny Viac Užívateľsky Prívetivé

Stripe predstavil riešenie fiat-to-crypto on-ramp v máji 2023, s cieľom vyriešiť problém „studeného štartu“ pre užívateľov bez kryptomien. Toto podniknutie umožňuje spotrebiteľom nakupovať cenné kryptomeny v momente, keď ich potrebujú na transakcie, ako aj vymeniť ich za iné aktíva.

Vďaka tejto spolupráci so Stripe Bitstamp ponúkne konverzie z fiat peňazí na cenné kryptomeny, vrátane Bitcoinu (BTC), Etherea (ETH), Solany (SOL), Stellar Lumens (XLM) a stablecoinu USD Coin (USDC), čo uľahčuje okamžité vyrovnanie kryptomenových transakcií pre európskych klientov.

Pochopenie Stripeovho On-Ramp Riešenia a Jeho Výhod

Stripe ponúka dve možnosti pre svoju on-ramp funkciu: embeddable widget, ktorý môže byť integrovaný do webových stránok a aplikácií, a Stripe-hosted gateway na Crypto.link.com, kde môžu byť zákazníci presmerovaní. Obidve riešenia sú vytvorené tak, aby boli užívateľsky prívetivé, zabezpečujú hladký proces transakcie pre nových užívateľov kryptomien.

Krypto on-ramp od Stripe akceptuje rôzne platobné metódy, ako sú kreditné a debetné karty, a nástroje ako Apple Pay, čím je široko prístupná pre užívateľov v Európskej únii a častiach Spojených štátov.

Bitstamp Pokračuje v Raste po Oznámení o Akvizícii Robinhood

Nedávny vývoj partnerstva prichádza po významnom oznámení od Robinhood, americkej aplikácie na obchodovanie s akciami, ktorá oznámila akvizíciu Bitstamp za 200 miliónov dolárov 6. júna. Po schválení regulátormi sa plánuje, že akvizícia bude uzavretá v prvej polovici roka 2025, čo signalizuje ďalšiu konsolidáciu a expanziu v rámci sektora kryptomien.

Spolupráca medzi Bitstamp a Stripe je v súlade s regulatívnymi požiadavkami, vrátane kontrol Know Your Customer (KYC) a screening sankcií, čím sa zabezpečuje bezpečné a regulované prostredie pre transakcie s kryptomenami.

Neváhajte sa zapojiť do diskusie a podeľte sa o svoje názory na tento nový vývoj v sektore kryptomien nižšie. Vaše postrehy sú cenné a veľmi si ich vážime.

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár