Domovská stránka » Pump.fun Zaznamenáva Nárast Príjmov, Prekonáva Ostatné Blockchain Protokoly

Pump.fun Zaznamenáva Nárast Príjmov, Prekonáva Ostatné Blockchain Protokoly

od Lukáš Rezník

Bezprecedentný 24-Hodinový Nárast Príjmov Pump.fun

V pozoruhodnej ukážke ziskov nasadenie memecoinu založeného na Solane, Pump.fun, prekvapilo blockchainovú komunitu tým, že v priebehu 24 hodín získalo viac ako 5,3 milióna dolárov v príjmoch. Tento náhly nárast príjmov nielenže prekonáva individuálne zisky ťažkých váh ako Ethereum a Solana, ale aj zatienil kombinované príjmy nasledujúcich 24 najvýnosnejších protokolov.

Memecoin Nasadenie Predbehuje Hlavné Siete

Nedávna finančná správa Pump.fun ukazuje, že za jeden deň vygenerovalo ohromujúcich 5,33 milióna dolárov, pričom zatienilo etablované siete ako Ethereum, ktoré zarobilo 2,3 milióna dolárov, a Solana s 1,6 milióna dolárov v rovnakom časovom rámci. Údaje z DefiLlama zdôrazňujú tento významný skok, demonštrujúc novú konkurenčnú prednosť v priestore digitálnych mien. Platforma dokázala generovať viac denných príjmov ako 24 iných protokolov dohromady.

Zisk platformy Pump.fun za posledných 24 hodín v porovnaní s ostatnými 20 protokolmi. ZDROJ: cointelegraph.com

Rastúca hviezda v cenách kryptomien generuje príjmy tým, že ukladá 1% poplatok na všetky obchody na svojej platforme. Tento obchodný model sa ukázal ako mimoriadne výnosný, pričom priťahuje širokú pozornosť a kritiku. Niektorí kritici tvrdia, že Pump.fun môže negatívne ovplyvniť ekosystém memecoinov tým, že uľahčuje vytváranie nových tokenov za tak nízke sumy ako 2 doláre.

Stratégia za Úspechom Pump.fun

Pump.fun prijalo kritiku, ktorá sa naň vrhla, a propaguje efektívnosť svojej platformy tvrdením, že v priebehu významnej diskusie medzi verejnými osobnosťami uviedlo na trh ohromujúcich 10 000 nových mincí za len tri hodiny.

Aby motivovalo tvorcov tokenov, Pump.fun oznámilo systém odmien, kde by tvorcovia dostali 0,5 SOL (čo zodpovedá približne 80 dolárom), ak by ich tokeny úspešne dokončili bonding curve a následne sa uviedli na automatizovanom trhovom maker, Raydium. Táto iniciatíva nasledovala po odhalení, že viac ako 98% tokenov iniciovaných na Pump.fun nesplnilo proces bonding curve a neuviedlo sa na Raydium.

Napriek nízkej úspešnosti 1,41% reportovanej Dune Analytics, transparentný model Pump.fun zostáva príťažlivý pre používateľov. Bol iniciovaný začiatkom roka 2024 na boj proti menej etickým uvedeniam tokenov charakterizovaným skrytými predajmi a nákupmi vnútorných osôb, ktoré často manipulujú s trhom.

V porovnaní s inými podobnými projektmi vykazuje platforma pump.fun výrazne nižšiu úspešnosť tokenov, ktorá dosahuje len 1,41% ZDROJ: cointelegraph.com

Proces Spravodlivého Uvedenia Tokenov Pump.fun

Pump.fun predstavuje transparentný a bezpečný proces pre vytváranie tokenov, zaistenie férového uvedenia na trh:

  1. Vyberte si mincu podľa vlastného výberu.
  2. Kúpte mincu cez bonding curve.
  3. Predajte mincu kedykoľvek na zabezpečenie ziskov alebo obmedzenie strát.
  4. Keď bonding curve priláka dostatočný počet kupcov, dosiahne trhovú kapitalizáciu 69 000 dolárov.
  5. Potom sa 12 000 dolárov hodnoty likvidity presunie na Raydium a odstráni z obehu.

Inovatívny systém Pump.fun podporuje rovnaké podmienky tým, že sa vzdal predpredajov a alokácií pre tím, čím uprednostňuje otvorený, verejný záznam dostupnosti tokenov a ich distribúcie.

Pozývame čitateľov, aby sa podelili o svoje názory na nedávny úspech Pump.fun v oblasti príjmov a jeho vplyv na širší ekosystém cien kryptomien. Ste presvedčení o transparentnom obchodnom modeli Pump.fun, alebo si myslíte, že predstavuje riziko pre trh memecoinov? Pridajte sa k diskusii nižšie.

 

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár