Domovská stránka » MetaMask sa spája s Mastercardom, aby uviedol novú Metamask kartu pre platby kryptomien

MetaMask sa spája s Mastercardom, aby uviedol novú Metamask kartu pre platby kryptomien

od Július Šimon

Na obzore bezproblémové transakcie kryptomien s Metamask kartou

Krypto nadšenci majú dôvod na úsmev, pretože MetaMask predstavuje svoju najnovšiu inováciu – debetnú kartu poháňanú kryptomenami, vytvorenú v spolupráci s Mastercardom. Toto nové riešenie, nazvané Metamask karta, je navrhnuté tak, aby zjednodušilo utrácanie kryptomien pri každodenných transakciách.

Fúzia krypto peňaženiek a debetných kariet

MetaMask spojil sily s Mastercardom a technologickou spoločnosťou Baanx, aby priniesol Metamask kartu, platobný nástroj, ktorý kombinuje výhody tradičných debetných kariet s krypto peňaženkami. Používatelia teraz môžu využívať pohodlie pri utrácaní svojich digitálnych aktív rovnako, ako by to robili s fiat menou na akomkoľvek mieste, ktoré akceptuje Mastercard.

Metamask karta sa snaží spojiť svety Web2 a Web3 tým, že ponúka plynulý platobný zážitok. Inovatívna karta odstraňuje zložitosti, ktoré sú zvyčajne potrebné na konverziu kryptomien na fiat peniaze pred uskutočnením nákupov. Proces je okamžitý, vďaka integrácii s MetaMask peňaženkou používateľa, a konverzia prebieha v bode predaja, čo umožňuje okamžitú kontrolu transakcií.

Raj Dhamodharan, výkonný podpredseda pre blockchain a digitálne aktíva v Mastercarde, zdôraznil synergiu medzi týmito tromi organizáciami s cieľom uľahčiť zážitok pre používateľov kryptomien. Toto partnerstvo predstavuje skok smerom k veľmi očakávanej masovej adopcii kryptomien pre každodenné použitie.

Fázy spustenia a prístupnosť pre používateľov

Počiatočné uvedenie Metamask karty je naplánované pre vybranú skupinu v rámci Európskej únie a Spojeného kráľovstva. Táto digitálna debetná karta bude dostupná pre obmedzené publikum s úmyslom rozšíriť sa a pridávať viac funkcií, keď projekt dozrie. Karta bude spočiatku podporovať hlavné kryptomeny ako USDC, USDT a ETH.

Aby skontrolovali, či sú oprávnení na skorý prístup, používatelia MetaMask môžu navštíviť svoje Metamask portfólio prostredníctvom webového prehliadača a nájsť kartu „Karta“ pre viac detailov.

Spolupráca využíva nielen globálnu platobnú sieť Mastercard, ale aj odborné vedomosti Baanxu v oblasti riešení kariet a technologickú základňu siete Linea pre efektívne a rýchle spracovanie.

Na záver, Metamask karta sa snaží byť viac než len platobnou metódou. Predstavuje dôležitý krok k integrácii kryptomien do každodenného života, robí z každého dňa deň kryptomien.

Sme zvedaví, čo si myslíte o novej Metamask karte. Zmení to spôsob, akým používate kryptomeny? Podeľte sa o svoje názory a pripojte sa k diskusii nižšie!

 

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár