Domovská stránka » Binance Opäť Obnovuje Prítomnosť v Indii po Splnení Regulačných Požiadaviek

Binance Opäť Obnovuje Prítomnosť v Indii po Splnení Regulačných Požiadaviek

od Július Šimon

Binance Dospel Do Registrácie s Indickým Finančným Úradom

Binance, významná kryptoburza, sa opäť stala prístupnou pre používateľov v Indii, čím uskutočnila významný návrat po dokončení potrebných právnych registrácií. Tento návrat zdôrazňuje jej záväzok dodržiavať miestne zákony a potvrdzuje jej status ako zodpovedného člena globálnej finančnej komunity.

India Privíta Späť Binance

Po sedemmesačnej prestávke z dôvodu problémov s nedodržaním predpisov sa Binance úspešne znovu spustila svoju webovú stránku a aplikácie pre zariadenia Android a iOS na indickom trhu 15. augusta. Tento krok nastal po tom, čo sa Binance stala registrovanou entitou u Finančnej Inteligentnej Jednotky Indie (FIU-IND). Takýto krok je povinný pre všetky kryptoburzy pôsobiace v krajine ako prostriedok na boj proti praniu špinavých peňazí a zabezpečenie finančnej bezpečnosti.

Regulačný Zlom v Binance a Potenciál Trhu

Po úspešnej registrácii Binance toto dosiahnutie označila ako svoj “19. globálny regulačný míľnik.” Kryptoburza zdôraznila dôležitosť Indie v sektore digitálnych aktív, pričom poznamenala, že krajina patrí medzi top päť v oblasti objemov transakcií v priestore kryptomien.

Zabezpečenie Dodržiavania Pravidiel so Silnými AML a CFT Politík

Zaradením sa do indických predpisov je Binance teraz pripravená zaviesť robustné smernice proti praniu špinavých peňazí (AML) a komplexný rámec navrhnutý na zabránenie financovaniu terorizmu (CFT) v Indii. Richard Teng z Binance zdieľal, že oddanosť spoločnosti prísnym predpisom je v jadre ich podnikateľského prístupu, ktorý je zameraný na vytvorenie bezpečného a efektívneho prostredia pre digitálne transakcie.

Predtým Binance získala licenciu poskytovateľa služieb virtuálnych aktív (VASP) v Dubaji po vykonaní určitých zmien v riadení na zabezpečenie súladu s miestnymi predpismi. Táto konzistentnosť pri získavaní schválení odráža globálnu stratégiu Binance rešpektovať miestne zákony a posilniť bezpečnostné protokoly na podporu dôvery medzi používateľmi a regulátormi.

Podeľte sa o svoje názory a myšlienky ohľadom návratu Binance do Indie a jeho dôsledkov pre krajinu a ceny kryptomien v komentároch nižšie.

 

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár