Domovská stránka » Investori presúvajú záujem z Dogecoinu na nového konkurenta, Base Dawgz

Investori presúvajú záujem z Dogecoinu na nového konkurenta, Base Dawgz

od Lukáš Rezník

Kryptomenoví nadšenci s nadšením prijímajú novú alternatívnu mincu

Dogecoin, kedysi vedúci hráč na trhu meme coinov, zaznamenal v poslednom období významný pokles svojej hodnoty, ktorá klesla o viac ako 4 % a dostala sa pod $0.1. Toto je významný pokles, keďže takto nízko nebol už šesť mesiacov. Aby sme to uviedli do kontextu, Dogecoin sa počas posledného mesiaca znehodnotil približne o 24 %, čo je pokles, ktorý je oveľa strmší než pokles Bitcoinu.

ZDROJ: cryptonews.com

Rastiaca hviezda: Base Dawgz priťahuje pozornosť

V reakcii na tento pokles sa kryptomenoví nadšenci obrátili na novú meme mincu na trhu: Base Dawgz ($DAWGZ). Tento kryptomenový majetok rýchlo získava na tržnom tempe, pričom už bolo do neho investovaných pôsobivých 3,2 milióna dolárov. Minca sa môže pochváliť 738 % APY stakingovými odmenami a mechanizmom ‚share-to-earn‘, ktorý láka mnohých investorov, aby ju držali už od fázy predpredaja.

Base Dawgz funguje na Ethereum Layer 2 Base chain, ktoré je podporované Coinbase, a využíva popularitu meme Shiba Inu. Tento motív má silnú históriu v kryptosvete a dal vzniknúť niekoľkým úspešným meme coinom. Jednou z výhod Base Dawgz je jeho interoperabilita, ktorá umožňuje fungovanie na rôznych blockchainoch, ako sú Ethereum, Solana, BNB Chain, Avalanche a Polygon.

Inovatívne funkcie poháňajú zapojenie komunity

Base Dawgz sa nespolieha iba na svoju meme príťažlivosť; jeho systém ‚share-to-earn‘ zohráva rozhodujúcu úlohu v jeho marketingovej stratégii zameranej na komunitu. Užívatelia sú motivovaní k šíreniu informácií na sociálnych sieťach, pričom za to získavajú body, ktoré môžu premeniť na mince $DAWGZ. Okrem toho je k dispozícii program referral, ponúkajúci 5 % bonus užívateľom na základe príspevkov ich referentov.

Fáza pred uvedením na trh vzbudila výrazný záujem vďaka atraktívnym stakingovým odmenám, ktoré sú ponúkané. Účastníctvo v predpredaji je však časovo citlivé. Nadšenci majú obmedzené okno na zapojenie sa do akcie skôr, ako cena postupne stúpne k ďalšiemu míľniku predpredaja.

Výbuch nových investičných príležitostí

Na záver, Base Dawgz, so svojimi významnými stakingovými stimulmi a prístupom zameraným na komunitu, rýchlo predefinuje koncept meme coinov. Ide o inovatívny pohľad na Shiba Inu, ktorý je zameraný na maximalizáciu návratnosti pre účastníkov pomocou šikovnej kombinácie stakingu a propagačných kampaní.

Komunita okolo Base Dawgz sa rozrastá, pričom minca je umiestnená ako vychádzajúca alternatíva k Dogecoinu pre tých, ktorí hľadajú aktívnejšie zisky. Jej úspech odráža širší trend na trhu kryptomien, kde zohráva angažovanosť komunity a prepojenosť projektov významné úlohy v potenciálnom raste projektov. Keď sa Dogecoin snaží udržať svoju hodnotu, nové a dynamické projekty ako Base Dawgz poskytujú fanúšikom kryptomien čerstvé investičné cesty na preskúmanie.

Zdieľajte svoje názory a zapojte sa do diskusie o tomto rastúcom fenoméne meme coinov.

 

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár