Domovská stránka » TON Blockchain Opäť Spustený Po Druhom Výpadku Spojenom s DOGS Tokenom

TON Blockchain Opäť Spustený Po Druhom Výpadku Spojenom s DOGS Tokenom

od Július Šimon

Obnova siete na TON Blockchaine

Siet TON blockchain úspešne obnovila svoje funkcie po tom, čo zažila svoje druhé zastavenie v krátkom dvojdňovom časovom úseku. Ráno podľa hongkongského času TON komunita rozšírila túto aktualizáciu prostredníctvom svojho oficiálneho kanála na Telegrame, pričom informovala, že očakávajú, že čoskoro začnú opäť spracovávať výbery a vklady súvisiace s aktívami založenými na TON prostredníctvom svojich peňaženkových služieb.

Narušenia spôsobené vysokým dopytom po DOGS Tokene

Tieto po sebe idúce problémy začali odstávkou, ktorá sa odohrala v utorok popoludní podľa amerického času, avšak obnova služby prišla rýchlo pred polnocou. Mintovanie DOGS tokenu je v jadre týchto narušení, čo bolo najprv zaznamenané rôznymi pozorovateľmi a následne overené sieťou TON.

Čo sa vyníma, je fakt, že po týchto incidentoch došlo k 8% nárastu ceny Toncoinu, čo je natívna mena protokolu TON, ako uvádza CoinDesk Indices, čo naznačuje obnovenie aj napriek posledným turbulenciám. Napriek tomu hodnota Toncoinu sa nevrátila na svoje obvyklé vysoké úrovne pred zadržiavaním Pavla Durova, generálneho riaditeľa Telegramu, čo bola významná udalosť z dôvodu jeho údajných trestných obvinení.

Dopad DOGS Tokenu na Výkonnosť TON

Začiatok distribúcie DOGS tokenu spôsobil intenzívnu sieťovú premávku, ktorú TON blockchain nepredpokladal, čo viedlo k úplnému zastaveniu siete. S mimoriadne vysokým dopytom po airdrope DOGS tokenu sieť zaznamenala bezprecedentný nárast transakcií, čo vyvinulo obrovský tlak na jej infraštruktúru.

Oficiálne vyhlásenie z účtu TON blockchainu zdôraznilo, že počas utorkovej noci bola „abnormálna záťaž,“ čo spôsobilo zastavenie procesu produkcie blokov. To sa stalo po masívnom počte transakcií, približne 20 miliónov, ktoré sa uskutočnili iba počas dvoch dní.

Od svojho vzniku v júli 2024 bol DOGS token prezentovaný ako „najviac Telegram-native memecoin,“ čerpajúc svoju podobu zo Spottyho, postavy silne spojenej s platformou Telegram a jej zakladateľom, Pavlom Durovom. Rýchly vzostup tokenu do popredia je evidentný zo značnej komunity, ktorú dokázal vybudovať, keď jeho Telegram kanál priťahuje takmer 17 miliónov odberateľov a účet Dogs Community získava pôsobivých 3,9 milióna nasledovníkov, stojac vedľa významných mien ako Pi Network a Ethereum, pokiaľ ide o prítomnosť na sociálnych médiách.

Očakávame vaše názory a komentáre nižšie o nedávnych výpadkoch TON a vplyve DOGS tokenu na sieť blockchain. Čo si myslíte o budúcnosti TON a jeho natívneho tokenu, Toncoin? Podeľte sa o svoje názory v komentároch nižšie.

 

Mohlo by vás zaujímať

Zanechať komentár